Wijnhuis van de maand: Hubert Beck

‘Intense wijnen van topkwaliteit’

Sterke reputatie – In 1596 plantte de eerste ‘Beck’ wijnstokken aan in het idyllische plaatsje Dambach-la-Ville. Niet wetende dat zijn wijnen eeuwen later de wereld zouden veroveren! In de loop der jaren hebben de wijnen van Hubert Beck een sterke reputatie opgebouwd. Van dessertwijn tot Crémant en van rosé tot fris wit; bij Hubert Beck produceren ze van alles!

Duurzaam – Duurzame wijnbouw is belangrijk voor de familie Beck, en ze zijn dan ook continu bezig het terroir te verbeteren en een goed ecosysteem te behouden. Uit liefde en respect voor de natuur, maar ook omdat dit de wijn ten goede komt.

Topkwaliteit – De wijnen van Hubert Beck staan bekend als intense wijnen van topkwaliteit met grote finesse. Zo’n reputatie krijg je natuurlijk niet zomaar, daar gaat heel wat aan vooraf! Zo worden alleen de beste druiven worden gebruikt. De oogst is handmatig en de trossen worden met zorg geselecteerd. Bovendien heeft Hubert Beck behoorlijk wat geïnvesteerd in moderne technieken voor persen en vinificatie. In 1997 is het hele bedrijf zelfs compleet verbouwd.

Waar te koop – Wijnen van Hubert Beck zijn te koop via de webshop van Vanouds de Zwaan.