Winnaar Alsace-STAUB receptenwedstrijd

De winnaar van de Alsace-STAUB receptenwedstrijd is bekend!

Begin juli organiseerde Francesca Kookt een receptenwedstrijd in samenwerking met Alsace wijnen en STAUB. Door het insturen van jouw favoriete Alsace recept + wijntip maakte je kans op een uitgebreid Alsace-STAUB prijzenpakket t.w.v. €350,-! Wekenlang stroomden de meest heerlijke en verrassende creaties binnen in Francesca’s mailbox.

Na lang wikken en wegen – en vele uurtjes zweten in de keuken – is er uiteindelijk een winnend recept gekozen: de zomerse en exotische zuurkool-strudel van Annemiek! Een strudel met een vulling van zoete aardappel, zuurkool, banaan en gerookte kip. Als wijntip gaf zij daarbij een Pinot Gris d’Alsace, die met zijn frisse zuurtje en aroma’s van tropisch fruit mooi aansluit bij het gerecht.

Wil je deze strudel ook maken? Bekijk hier het volledige recept.

 

 

 

Fotocredits:

Strudel: Culinair Westfriesland

Flammkuchen: DeedyLicious